Uw partner voor bouwkundige adviezen, dienstverlening, opleidingen en trainingen

MOOIJ ADVIES

JAMO productions

Tekstvak: Mooij Advies
Mooij Advies is ruim 30 jaar werkzaam voor verschillende gemeenten in Nederland. Met name is zij werkzaam op het vakgebied van het gemeentelijk bouw– en woningtoezicht. Wij kennen dan ook als geen ander de taken en de werkzaamheden van het bouw– en woningtoezicht. Of het nu gaat om de behandeling van aanvragen om vergunningen of het toezicht en de handhaving daarop, Mooij Advies is er mee bekend. Maar ook kent zij de organisatorische en administratieve kant van het bouw– en woningtoezicht. Het schrijven van beleidsplannnen, werkplannen, procesbeschrijvingen en het maken van capaciteitsberekeningen behoort dan ook tot onze dienstverlening .

Mooij Advies is vanzelfsprekend bekend met de wet– en regelgevingen die het vakgebied van bouw– en woningtoezicht betreffen alsmede ook met nieuwe ontwikkelingen op dat gebied. Als vakspecialist kan Mooij Advies u optimaal adviseren en ondersteunen bij bouwkundige zaken binnen het vakgebied van het bouw– en woningtoezicht. 
Wat Mooij Advies specifiek voor u als gemeente, bedrijf of particulier kan betekenen kunt u lezen door op een van informatieknoppen hier links te klikken.

In onze website kunnen wij helaas niet al onze diensten uitputtend beschrijven, daarom zijn wij altijd bereid om u in een persoonlijk gesprek nader te informeren en uw vragen te beantwoorden. Wij horen graag van u!